L’equip 4 format per els pilots: Cesc Querol amb Suzuki DRZ400S 2005, Jordi Vilaseca amb Yamaha TT600S -1993 i Jordi Casanova Sellarès amb KTM 690 Enduro 2010 , varen estar els mes afinats amb els controls horaris i els controls secrets. Per tant els guanyadors d’aquesta edició amb 2 punts. Els segon classificat l’equip 3 amb 7 punts i el tercer classificat l’equip 2 amb 125 punts.

divendres 06 & dissabte 07 /OCTUBRE/2017

II Raid&Fira moto off-road “Open&Vintage” Costa Brava 2017. Platja d’Aro.


Des de L’Organització volem donar les gràcies a tots els participants, patrocinadors i especialment a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro per el seu suport i Patrocini.

Per aquesta edició es va plantejar un recorregut de 250 km repartit en tres etapes, una es realitzava el divendres a la tarda cap vespre i les altres dues el dissabte en forma de bucle amb sortida i arribada des de Platja d’Aro. Aixo ens va permetre fer el sopar de divendres i el dinar de dissabte a la població de Platja d’Aro.

Els equips de 3 pilots que sortien a raó de cinc minuts cadascun va complir les expectatives de l’Organització amb una vintena de participants.

Els participants varen gaudir d’una molt bona climatologia i els 3 traks plantejats  a de regularitat i navegació amb un 80 % de terra varen fera gaudir de la moto el recorregut i els paisatges a tots els participants.

L’equip 4 format per els pilots: Cesc Querol amb Suzuki DRZ400S 2005, Jordi Vilaseca  amb Yamaha TT600S -1993  i Jordi Casanova Sellarès amb KTM 690 Enduro 2010 , varen estar els mes afinats amb els controls horaris i els controls secrets. Per tant els guanyadors d’aquesta edició amb 2 punts. Els segon classificat l’equip 3 amb 7 punts i el tercer classificat l’equip 2 amb 125 punts.

Felicitats a tots  per la vostre qualitat com a pilots i com a persones.

Ens veiem el 2018 amb mes kilòmetres, mes terra, mes corbes, mes TRAIL !!

Aviat informació i calendari.

L’Organització

_______________________________________________________________________

De l’Organisation, nous tenons à remercier tous les participants, sponsors et surtout le conseil municipal de Castell-Platja d’Aro pour leur soutien et leur parrainage.

Pour cette édition, un parcours de 250 km a été prévu divisé en trois étapes, l’une a été réalisée le vendredi après-midi la nuit et les deux autres le samedi comme une boucle avec la sortie et l’arrivée de Platja d’Aro. Cela nous a permis de dîner le vendredi et le samedi midi dans la ville de Platja d’Aro.

Les équipes de 3 coureurs qui partaient à cinq minutes chacune répondaient aux attentes de l’Organisation avec une vingtaine de participants.

Les participants ont profité d’un très beau temps et les 3 traks qui ont été planifiés et navigués régulièrement avec 80% des terres ont rendu la visite et les paysages agréables à tous les participants.

L’équipe composée de quatre coureurs: Cesc Querol DRZ400S 2005 avec Suzuki, Yamaha Jordi Vilaseca TT600S -1993 et ​​Jordi Casanova Sellares avec KTM 690 Enduro 2010, ils étaient les plus en phase avec les contrôles de temps et contrôle secrets. Par conséquent les gagnants de cette édition avec 2 points. La deuxième équipe classée 3 avec 7 points et la troisième équipe classée 125 points.

Félicitations à tous pour votre qualité de pilotes et de personnes.

Nous regardons 2018 avec plus de kilomètres, plus de terrain, plus de courbes, plus de TRAIL!

Bientôt information et calendrier.

L’organisation

www.offroadcostabrava.com

“Els camins no són uns espais naturals, sinó vies de comunicació creades per l’home i destinades a la circulació dels béns i de les persones”