Presentació III edició del Raid&Fira per motos OFF-ROAD OPEN-VINTAGE Costa Brava 2017 a Platja d’Aro

El divendres tarda/nit 06 d’Octubre i el dissabte 07 d’Octubre de 2017, es celebrarà la III edició del Raid&Fira per motos off-road modernes i clàssiques a la Costa Brava, a la població de Platja d’Aro en plè cor de la Costa Brava, amb el suport de l’Ajuntament.

Una aposta amb idea de mantenir-la en el temps, aquesta serà la 3a edició, amb moltes novetats , un punt de trobada de la moto trail de totes les èpoques. Per això, us agraïm la vostra participació i difusió de l’esdeveniment.

Un esdeveniment per mostrar les millors motos hibrides de camp i carretera des de els anys 80 fins al 2017 i gaudir de la moto off-road per els racons mes desconeguts de la Costa Brava.

Aquestes son les principal novetats per aquesta edició 2017:
Una ruta 80% OFF-ROAD i 20% ON-ROAD Experience&Adventure de 300 km. Per pistes i camins autoritzats que requereix un nivell de pilotatge mitja, per gaudir en tot moment de la ruta i de la vostra moto.
Es realitzarà en 3 etapes repartides entre el divendres tarda/nit i el dissabte durant tot el dia, amb sortida i arribada a Platja d’Aro per a cadascuna.
Així dons farem 3 bucles un 1er direcció sud-oest, el 2on direcció nord i el 3er direcció nord-est que formaran la ruta global per els 2 dies. Això ens permetrà fer la sortida, arribada, parc tancat nocturn i parc tancat per dinar a la mateix ubicació de la Fira. Just al centre de Platja d’Aro.
Anirem informant detalladament de la ruta i altres novetats de la Fira i el Raid.
L’Organització
No t’Ho perdis!! Viu la teva Aventura !!

CARTELLRAIDFIRA2017

Informació