CLASSIFICACIONS

ENTREGA DE PREMIS

Entrega de Premis I Raid moto OFF-ROAD “Vintage” Costa Brava 2017 celebrat el dia 01 d’Abril a Platja d’Aro
En presencia dels diferents representants de l’Ajuntament Castell – Platja d’Aro, el Sr. Antoni Botellé i Vila, Regidor de Serveis, Esport, Infància i Joventut, el Sr. Lluís Pujol i Pijuan, Regidor Cultura, Patrimoni i Noves Tecnologies i el Sr. Quim Porta Bernaus, Coordinador d’Esports de l’Àrea d’Esports juntament amb els membres de l’Organització, es va fer entrega a tots els participants de la placa commemorativa del I Raid moto OFF-ROAD “Vintage” Costa Brava 2017 celebrat el dia 01 d’Abril a Platja d’Aro, el pac de Turisme de la Costa Brava, el llibre Costa Brava Excellence y el pac de regals dels patrocinadors.
Des de L’Organització volem donar les graciés a tots els participants, patrocinadors i especialment a L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro per el seu suport i Patrocini.
Tot i que l’event no es una prova competitiva, des de l’Organització i patrocinat per HabitatCostaBrava volem premiar al grup millor classificat.
EL GRUP 3 des de Lloret de Mar amb 9 punts, mencionar també al grup 7 amb 26 punts des de Sitges i el grup 1 amb 87 punts des de Barcelona.
A tots plegats gracies per la vostre participació.
El PREMI per el GRUP 3
TRACK RUTA OFF-ROAD + 1 NIT D’ALLOTJAMENT A UNA CASA RURAL AMB JARDI I PISCINA.

Gràcies a tots els Participants, Patrocinadors i a l’Ajuntament de Castell Platja d’Aro.
La 1a edició del Raid moto OFF-ROAD “Vintage” Costa Brav 2017 celebrat el dissabte 01/04/2017.

CLASSIFICACIONS I ENTREGA DE PREMIS del I Raid moto off-road Vintage Costa Brava 2017. Platja d’Aro